Správa automatického obnovení na freemeet
Na freemeet věříme ve svobodu volby. Pokud jste si předplatili prémiovou nabídku, abyste mohli využívat pokročilé funkce, vězte, že tyto možnosti jsou zcela volitelné. freemeet totiž zůstává bezplatnou seznamovací platformou přístupnou všem, bez ohledu na to, zda předplatné máte, či nikoliv.
Pokud chcete ukončit automatické obnovování svého předplatného, postup závisí na způsobu platby, který jste použili při jeho zřízení. Zde jsou podrobné kroky, jak jednoduše převzít kontrolu nad svými předvolbami.
Deaktivace předplatného prostřednictvím vašeho účtu freemeet
Pokud jste platbu provedli přímo na naší platformě, můžete svůj stav kdykoliv spravovat ze své osobní zóny. Tato metoda je nejrychlejším způsobem, jak zastavit budoucí platby spojené s vaším účtem freemeet.
Postupujte podle těchto kroků:
- Přihlaste se ke svému účtu na webu nebo prostřednictvím aplikace.
- Klikněte na ikonu nabídky (často je znázorněna vaším avatarem nebo třemi vodorovnými čarami).
- Vyberte sekci Nastavení.
- Přejděte na kartu Správa mého předplatného.
- Uvidíte podrobnosti o své aktuální nabídce. Klikněte na tlačítko určené k zrušení automatického obnovení a potvrďte svou volbu.
Deaktivace přes PayPal nebo Google Play Store
Pokud jste k úhradě prémiového předplatného použili službu třetí strany, musíte správu obnovení provést přímo u těchto platforem, protože ty uchovávají oprávnění k inkasu spojené s vaším účtem freemeet.
Zde je postup podle vašeho případu:
- Z vašeho účtu PayPal: Přihlaste se do svého prostoru PayPal. Přejděte do nastavení účtu a vyhledejte sekci Automatické platby nebo Předplatné. V seznamu obchodníků vyberte freemeet a zvolte možnost deaktivovat nebo zrušit automatické platby.
- Z vašeho účtu Google (Android): Otevřete aplikaci Google Play Store na svém chytrém telefonu. Klepněte na ikonu svého profilu vpravo nahoře a přejděte do sekce Platby a předplatné. Vyberte Předplatné, zvolte svou nabídku freemeet a klepněte na Zrušit předplatné.
Důležité informace týkající se vašeho přístupu
Jakmile deaktivujete automatické obnovení, vaše předplatné nebude okamžitě zrušeno. Budete i nadále využívat všechny prémiové výhody freemeet až do konce období, za které jste již zaplatili. Po tomto datu se váš účet automaticky přepne na bezplatnou verzi.
Připomínáme, že freemeet můžete nadále používat bez jakýchkoliv výrazných omezení v bezplatném režimu. Pokud narazíte na jakékoliv potíže během těchto úkonů, náš tým podpory je vám plně k dispozici, aby vám pomohl a odpověděl na všechny vaše otázky týkající se správy vašeho profilu.